Sitemap

Pagina overzicht

  • Home
  • Verzekering
  • Schade melden
  • Cookies

Wat wordt er allemaal gedekt?

Alle dekkingen van onze Telefoon verzekering naast elkaar

Val-, Stoot- en waterschade

Bij een kleine val kunnen er al gebarsten displays ontstaan of onderdelen in uw telefoon kapot gaan. Deze schades worden door onze verzekering gedekt.

Elektronische schade

Er zitten veel gecompliceerde onderdelen in uw telefoon, die wel eens kapot kunnen gaan bij normaal gebruik. Dit kan zich ook voordoen wanneer de garantie periode verstreken is. Deze onderdelen zijn gewoon verzekerd.

Wereldwijde dekking

Tijdens een vakantie of zakenreis kan het gebeuren dat u uw mobiele telefoon per ongeluk op de grond, of zelfs in het water laat vallen. Als er iets met uw apparaat gebeurt, waar ook ter wereld, bent u bij ons altijd verzekerd.

Diefstal en beroving

U kunt er zelf voor kiezen om uw telefoon te verzekeren tegen diefstal. Kiest u hiervoor, dan is bij (in)braak of beroving uw telefoon verzekerd.

* Dekking voor diefstal en beroving is optioneel

Meer weten over onze Telefoon verzekering?

Veelgestelde vragen

Het is niet mogelijk de premies te betalen met een acceptgiro of met een handmatige overschrijving. Betaling aan Harmony Service Center B.V. kan alleen via automatische incasso. U geeft hiervoor een machtiging af bij het aanvragen van de verzekering.
De minimale contractsduur van uw telefoon verzekering is drie maanden daarna wordt deze automatisch maandelijks verlengd. De verzekering voor uw telefoon loopt maximaal zestig maanden.
Als u verhuisd bent, of een nieuw telefoonnummer heeft, dan kunt u dit schriftelijk, telefonisch of via email aan ons doorgeven. Voor het wijzigen van een bankrekeningnummer kunnen wij vragen naar een door u ondertekende brief ter bevestiging. Het is belangrijk dat u wijzigingen zo snel mogelijk aan ons doorgeeft. Onze contactgegevens vindt u rechts onderaan op deze pagina.
Het is niet mogelijk om de samenstelling van uw verzekering achteraf te wijzigen, bedenk dus van tevoren goed hoe u uw verzekering wilt afsluiten.
Na de minimale contractsduur kunt u uw verzekering dagelijks opzeggen. Voor al onze verzekeringen geldt vervolgens een opzegtermijn van één maand.